Domaći proizvodi

Nataša Mataić (Lovinac) +38598566774

Nataša koja vas je vjerojatno dočekala kada ste dolazili, osim muža i djece imakoze i ovce. One rade mlijeko, a Nataša radi sir. Ima ona i kokoši,a one rade jaja. Nataša će vas rado provesti po svom malom imanju, a posjet će biti posebno zanimljiv klincima. Možete direktno s njom dogovoriti da vam pripremi neko domaće jelo ili doručak.

Kruno Jošt (Lovinac) +385958144415

Kod Krune uvijek ima nešto novo. Stalno dolaze nove životinje, a odlaze stare. Evo, jednom mu pojeo vuk magare ali ih je ostalo još par pa mogu i klinci uzjahat. Svratite na rakiju i vidite što trenutno ima. Svašta on i sadi.

Ksenija Kordić Farma Raspjevana koza (Lovinac) +385959086591

Farma raspjevana koza je OPG koji od plodova prirode iščinjava (tako oni kažu) sve i svašta. Pa, krenimo: pekmeze (šljiva, šipak, jabuka, dunja, drinjine), sirupe protiv kašlja i za pluća (trputac s majčinom dušicom, borove iglice, džem od češera), sokove (jabuka, dunja, kruška), sezonski liker od drinjina (baza rum, ne rakija), čajeve (stolisnik, trnjine, glog…), sapune od kozjeg mlijeka (obični i sa biljem). Od onog što se ne jede tu su: suveniri, amigurumi igračkice, magnete i tak te drangulije.