Impresum

Impresum

Nisam iz Lovinca. Nisam ni iz Like. U ovaj kraj me doveo posao, a zadržala ljepota. Rodom sam iz Opuzena u dolini Neretve gdje, osim mandarina, trstike i lubenica, kao iz vode, zapravo, upravo iz vode, rastu mnogi kreativci i koliko god su za ovaj vodič zaslužni Lovinac i Lovinčani, toliko su zaslužani Opuzen i Opuzenci.

Časni sude, kriv sam!

Za sve loše i polovicu dobrog u vodiču, kriv sam ja, a za drugu polovicu, svi oni koji su mi pomogli, makar pokazavši prstom gdje bi neka spilja mogla biti ili pozirajući za fotografiju. Ministranti, abecednim redom su: Denis Vukasović, Filip Vukoja, Hrvoje Račić, Hrvoje Škrlin – Vučina, Ivan Ivanušić, Jelena Milković, Josip Popravak, Kristina Kresović Knez, Ksenija Kordić, Lucija Kapović, Luka Kapović, Mihael Kurteš, Mile Mataić, Nataša Mataić, Nataša Namćorasta, Snježana Bogdanić, Stjepan Brkić – Stiv, Zvonko Šimić, Žana Živković.

Od ovih koji su gore malo deblji, Hrvoje Račić i Nataša Mataić su prije drugih shvatili s kim imaju posla i na tome sam im neizmjerno zahvalan. Trud koji Nataša Namćorasta ulaže da vodič bude pismen, a da pritom ne izgubi duh, je kolosalan. za sve grešek koje pronadžete, ona je kriva, jer ih nije primjetila?

Dobro da sam Luciju i Luku napravio godinama prije ovog vodiča pa su mi mogli pomoći u njegovu stvaranju. Mnoga mjesta smo istraživali zajedno, a to nije uvijek bilo lako. Prehodali su desetke kilometara, verali se po stijenama, padali sa stabala, probijali se kroz šikare, kupali u ledenim jezerima, spavali u snijegu i sve drugo što nismo morali raditi.

Čovjek i magarac su pametniji od samog čovjeka

Sadržaj na ovoj stranici informativnog je značaja. Iako se trudim da sve informacije budu točne, greške se uvijek događaju i ne preuzimam odgovornost za štetu koja može proizaći iz korištenja ovdje objavljenih sadržaja, nit preuzimam odgovornost za točnost, potpunost i prikladnost (pogotovo ovo) objavljenih informacija. Kritički pristupajte svemu u životu, pa tako i ovom vodiču.

Kupite mi kavu

Uložio sam puno truda i novca u izradu ovog vodiča i to ću nastaviti činiti i dalje. Prevoditi, nažalost, ne mogu sam i donacijom već od 5€ možete pomoći da vodič progovori na nekom od stranih jezika.

Doniraj

Kupite mi kavu

Tuđe nećemo, svoje ne damo!

Ja nisam kao Nikola Tesla kojeg je više brinulo što ljudi nemaju vlastite ideje, nego što su uzimali njegove. Svako kopiranje, reproduciranje, emitiranje ili prijenos bilo kojeg dijela ove stranice bez prethodnog pismenog dopuštenja je zabranjeno. Ne možemo svi biti kreativni, ali možemo biti pošteni.

Ivan Kapović
bivši vice prvak svijeta u
bacanju ćikara u Neretvu